Lieksa
Door: Filippus
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
21 Mei 2013 | Finland, Turku
Groetjes van liny en Flip
21 Mei 2013 - 23:44
Harry En Betty:
Hallo flip en liny,net je laatste bericht gelezen Mooi dat alles zo goed verloopt ja finland is van natuur ook prachtig en jullie zien nu veel en heel andere dingen dan wij ooit gezien hebben want alle havens lijken opelkaar .nou de pinksterdagen zijn wel droog maar koud verlopen je zat met een dikke jas op terras en het program op de dijk was een flop voor de jeugd zal het wel Cool zijn geweest die rapper Alie b WAS ER, EN NU REGENT HET ALWEER EN HET WORD NOG SLECHTER VERDER ALLES OKE LIEFS HA EN BE -
22 Mei 2013 - 09:43
Hennie :
Wat een energie hebben jullie zeg? Echt een werkvakantie. Wij genieten mooi van alles mee in de luie stoel :-)
Wat bedoel je precies met die hazen en geen Out bij de hand hebben???
Veel vakantieplezier verder. -
22 Mei 2013 - 11:03
Tonie En Margriet:
Hallo Flip en Liny,
Jullie treffen het wel met het weer, hier is het niks: regen en koud! Voor morgen geven ze 8 graden op! Maar al die keren dat wij naar Scandinavië zijn geweest hadden we ook pracht weer en we hebben het nog nooit zo warm gehad als in Finland( 1994). Gelukkig hebben ze daar veel meren met overal zwemgelegenheid. Wij vinden alle landen van Scandinavië mooi en zo verschillend, maar Noorwegen blijft onze favoriet. Hebben jullie al een eland gezien? Hoewel, die hebben we meer in Zweden gezien. Wij zijn trouwens ook in Turku en Savonlinna op de camping geweest.
Nog veel genieten van Scandinavië en wij genieten weer lekker mee.
Over 2 weken gaan wij met een expeditieschip naar Spitsbergen ( hoort bij Noorwegen). Met
de caravan is dat wat lastig, maar in oktober heeft Tonie nog een paar weekjes vrij om te gaan kamperen.
Groeten van Tonie en Margriet
22 Mei 2013 - 15:21
Grietje:
MOI. FLIP en LINY .
Hier nog een krabbel van mij . Hebben ze in Finland ook koolzaadvelden . Hier staat het koolzaad in volle bloei Voor en achter onze huis .Een prachtige gezicht .Vooral als de zon schijnt .Ik hebt je foto's gestuurd op Facebook. Je moet maar even kijken ,als je dat kan ontvangen .Eerst weer Groetjes van ons . Grietje.