Pasen
Door: Flipper
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
21 April 2014 | Nederland, Tubbergen
Vr. 18e verhuizen we naar Ootmarsum, camping 'Bij de bronnen' een gezellige camping met een vriendelijke- beheerder en buren.
's Avond naar de kerk in Westerhaar (ds. Witmer) maar dat was een terleurstelling. Ze vieren daar op witte donderdag het HA. Nu was het een gedenken van het sterven van Jezus. De voorganger las in blokken het lijden en kruisiging evangelie voor, afgewisseld met het zingen van een zanggroepje en twee gedichten. Op zich wel goed maar passief en saai. De 'gemeente' deed niets, ook geen samenzang.
Za. 19e. We doen boodschappen in Ootmarsum en in Uelsen in Duitslnd, daar is de benzine 12 cent goedkoper dan in NL en de wijn € 1,= per L. dus als je wat inslaat tikt dat lekker en mijn benzinetank was ook leeg.
KASSA. Tot later. FLIP
21 April 2014 - 11:28
Grietje.:
MOI FLIP en LINY .
Bedankt voor jullie mail . Ik vond het weer erg leuk . We wensen jullie weer een mooie reis . en veel mooi weer .De groetjes van ons .Grietje . -
21 April 2014 - 12:14
Garri Veldman:
Hoi Flip en Liny,
Vervelend dat je al de gegevens kwijt bent.
Bedank voor de mailtjes tot nu toe.
We wensen jullie een fijne vakantie toe en geniet ervan.
Groetjes, Garri & Annegriet. -
21 April 2014 - 17:07
Jan En Gerdien:
Flip en Liny
Een beetje laat, maar toch nog fijne paasdagen gewenst.
Gr JenG -
24 April 2014 - 08:25
Arie En Onnapha:
Hoi Flip en Liny.
Het reis seizoen is weer begonnen zo te lezen
Mooie plaatsen om te bezoeken en inderdaad als je toch aan de grens ben denk je natuurlijk aan je knip..
Ben benieuwd waar jullie dit jaar heen zullen gaan.
Succes en veel plezier.
Gr. AenO -
27 April 2014 - 17:39
Ruud Oorburg:
Hoi Flip en Liny,
We begrijpen dat jullie weer met de caravan onderweg zijn en dat jullie e-mail adressen kwijt zijn. Nu die van ons staat er in ieder geval weer bij. Nog een leuke tripjes dit jaar.
De groetjes van Biena en mij