Op naar het weekend
Door: Inspecteur
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
04 September 2016 | Nederland, Asten
Het was de bedoeling om daar op een camperplaats te verlijven maar het kon ons niet bekoren en zijn doorgereden naar Griendtsveen.
Langs de Helenavaart is een prachtige route van 8 km.
In Griendtsveen parkeren we op een parkeerplaats en maken een natuurwandeling van ca. 3 km. Daarna gan we lunchen op terras bij café/restaurant Morgenstond. (van harte aanbevolen)
We rijden door naar Wanroij alwaar we onze inspecteursweekend van ACSI zullen hebben op camping De Bergen. Een grote camping, maar dat mag ook wel want er komen elk jaar ca. 250 inspecteurs (met aanhang) en er moet en enorme tent staan waar alle activiteiten plaatsvinden.
Do. 01/09 We doen niets, luieren, rusten uit en zien de ena na de ndere belg binnenkomen op ons veldje.
Vr. 02/09 Het begn van het weekend van ACSI.
's Avonds is er inloop in de tent met ontvangst met een kop snert, en verder gezellig ontmoeting met de andee inspecteurs.
Za. 03/09 Om 10.30 u. We beginnen ( in de tent) met koffie met vlaai.
Vervolgens een toespraak van onze directeur over het wel en wee van ACSI en de huldigiging van de 10 en 15 jarige inspecteurs.
"s Middags jeu de boules en 's avonds een BBQ met een spetterend feestavond met entertaimen en (dans)muziek.
Zo. 04/05 Om 09.30 u. staat het ontbijt voo ons klaar en vervolgens worden de jubilrissen gehuldigd die 20, 25 en 35 jaar inspecteur zijn.
Daarna een optreden van een Griekse band met tam tam muziek uit verschillende landen. Afsluitend met koffie zit het weekend er weer op.
We ruimen op en vertrekken om ca. 14.00 u. naar camping De Reebok in Oisterwijk, direct gelegen aan het natuurgebied Kampina alwaar we een paar dagen willen fietsen en wandelen. Tot morgen.
05 September 2016 - 08:49
Marietje:
Veel fiets plezier verder. Hier hebben we voor de 58ste keer de licht week.
Zoals de weersverwachtingen zitten we goed. Gr. -
05 September 2016 - 16:05
Grietje :
MOI LINY EN FLIP .
Hier nog een krabbel van mij . Hier gaat alles nog goed . Wij hebben vandaag geen fietsdag . Janske moet eerst in de tuin bezig . Grasmaaien en zo . Morgen maar weer fietsen . Als het mooi weer wordt . Fietsen jullie ook op die knooppunten routes . Wij hebben vorige week , om het Zuidlaardermeer Gefietst . Ook via die knooppunten . Heel erg mooi . Ik wens jullie ook veel fiets plezier . Dat hoor ik wel weer . De groetjes Janske en Grietje . -
07 September 2016 - 15:52
Aukje:
Hoyliny Flip hier is alles goed geen rare dingen gevonden bij het onder zoek. Komt wel een behandeling Groetjes Aukje