Safari
Door: Buffalo Bill
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
10 Mei 2017 | Zuid-Afrika, Pilanesberg Center
Vandaag echt op safari geweest. Vanmorgen om 5 u op en om 06.30 het park in. Prive dus met eigen auto. Om 09.45 terug in on lodgedorp, net op tijd om nog te ontbijten. Tukkie gedaan, lekker in t zonnetje en na de lunch om 15.00 opnieuw het park in tot 17.30. Om 18.00 u moet je het park uit zijn, dan gaan de hekken dicht. Er wordt niet geregestreerd dus te laat..... Dan zit je een nacht opgesloten met het wild. We hebben veel wild gespot. Giraffes, zebras, neushoorns, buffels, een springbok en uiteraard Impalas. Misschien vergeet ik nog iets maar het waren twee geslaagde safaries. Alleen de leeuw, de nijlpaard en de olfant hebben we niet gezien. De leeuw is trouwens moeilijk te traceren want het gras staat vrij hoog en heeft ook een goeie schutkleur voor de leeuw dus dat wordt hier lastig. Maar van de andere dieren hebben we van dichtbij mooie fotos kunnen maken, ze staken soms vlak voor ons over.
Vanavond impala vlees gegeten, was wel lekker maar erg taai.
Truus Reintsma, wil jij het e mail adres van Remco en Antje de Gooyer toevoegen aan onze Waar ben jij nu, en deze aan hun doormailen? Alvast bedankt.
Voor iedreen de groetjes en bedankt voor de reacties en goede wensen.
Flip en Liny