Nog meer moois
Door: Camperaar
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
28 Mei 2018 | Nederland, Hilvarenbeek
We staan dus op een echte boerencamping met ca. 100 koeien en een stal met pinken en een aantal drachtige koeien. We staan op beton met gras voor de deur, ideaal. We installeren ons goed en verder is het luieren. Het weer is nog niet alles maar wel droog.
Zondagmorgen; we luisteren via de telefoon naar een deel van de dienst van onze kerk. Het is inmiddels prachtig weer. Na de middag maken we een fietstochtje naar Broek in Waterland en via Ilpendam weer terug, ca. 25 km. Broek in Waterland is een prachtig waterrijk dorpje met een hele mooie aparte kerk. Je kon er zelfs koffie drinken (selfmake) voor een euro en naar het toilet.
Terug op de camping was het zonnen geblazen. We hebben nog een kalfje geboren zien worden; dat is dus kamperen bij de boer.
Ma. 21/05, 2e pinksterdag is het luieren geblazen. Di. 22/05 vertrekken we naar Haarlem en hebben om 11 u. in hotel van der Valk een ontmoeting met Jerry Byrd; we lunchen samen, heel gezellig. Vervolgens gaan we naar Noordwijk en strijken neer op camping De Carlton.
Di. 22/05 maken we door de bossen en de duinen een wandeling naar het strand en 's avonds krijgen we bezoek van Corine Moes die in Rijnsburg woont. Wo. 23/05 gaan we verder naar camping Maaldrift in Wassenaar. Hier zijn we voor ons bezoek aan Soldaat van Oranje..
Do. 24/05 doen we wat boodschappen en 's avonds op de fiets naar de Hangar voor SvO. Werkelijk een spektakelstuk. Vr. 25/05 gaan we verder naar camping Bos Park in Bilthoven. Werkelijk een echte (ouderwetse) camping, heel gezellig. Za. 26/05 rijden we naar Amersfoort voor de Algemene Vergadering van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland (AV), waar Liny en ik onze 'gemeente' vertegenwoordigen. Na de AV rijden we naar Spijkenisse en gaan eerst naar de begraafplaats waar onze Koen begraven is. Vervolgens parkeren we bij onze vrienden Luuk en Lien Voslamber praktisch voor de deur en waar we ook overnachten. Zo. 27/05 gaan we in Spijkenisse ter kerke (onze oude 'gemeenete') en het was goed om er weer eens te zijn.
Ma. 28/05 vertrekken we naar Hilvarenbeek naar vakantiepark de Beekse Bergen. Hier blijven we 2 nachten om even tot rust te komen.
Tot de volgende