Thuis
Door: Flip Koster
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
01 Juli 2011 | Nederland, Delfzijl
We willen een ieder bedanken voor de reacties, dat vinden we erg leuk.
We willen nog een paar de revue laten passeren. Grietje Grunefeld spant wel de kroon met de meeste reacties; Overbuurvrouw; ik kan je verblijden met de mededeling dat ik 3 kg ben afgevallen maarrrrr. (niet verder vertellen) Liny heeft er twee bij gekregen; komt van het wijntje!!
En Harmen, ben je al meer aan het fietsen geslagen?? Je hebt ons tuintje prima onderhouden hoor, bedankt; de rest komt in orde, dat weet je. Els en Warrie moeten we maar gauw weer eens ontmoeten om de Amerika-ervaringen uit te wisselen.
Hans Baks, we zijn thuis, je bent welkom. Nel en Co, ook bedankt maar we waren met jullie naar de Balt. Staten/St. Petersburg en daar denken we nog steeds met heel veel plezier aan terug. Evenals aan onze toenmalige reisleidersechtpaar Walter en Nikol. Hoe gaat het nu met Nikol; we hopen dat het herstel zich goed heeft ingezet maar dat geldt natuurlijk ook voor Walter.
Voor Klaas geldt dat ik inmiddels weer aan het werk ben geslagen.
Johan en Nel: We hebben van jullie geen SMSjes gehad, hebben jullie wel onze goede nr.? Ik vermeld het niet hier maar we bellen wel.
Tot slot onze zoon; Jan Melle, weet jij als schipperszoon niet wat een kaan is? Een kaan was in vroegere tijden een groot sleepschip, maar in het Spreewald is het een platbodem schuit waar je met een schipper een vaartochtje kunt maken door de kleine kanaaltjes van het Spreewaldgebied; ook met eten als je dat wilt.
Als allerlaatste wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties die ik mocht ontvangen voor mijn verjaardag zowel via de site als thuis.
We zeggen nu op z'n Gronings Moi.
01 Juli 2011 - 08:51
Tonie En Margriet:
We vonden het weer leuk om jullie verslagen te lezen.
Mooi dat jullie weer gezond thuis zijn.
Ik ben ijverig met mijn plakboeken van Nieuw-Zeeland bezig.
Flip, doe je eigenlijk mee aan de 4daagse? Ik (Margriet) ben uitgeloot.
Groetjes
Tonie en Margriet -
01 Juli 2011 - 09:36
Grietje Grunefeld .:
moi. flip en liny .
we zijn blij , dat jullie een mooie
vakantie hebben gehad , en weer goed
thuis zijn gekomen .ik vond mooi om
jullie reis verslagen te lezen .
dit heb ik nu ook weer geleerd op de
computer te doen . de groeten uit
meedhuizen . grietje -
01 Juli 2011 - 11:43
Els Bosscher:
Welkom thuis Flip en Liny, wij zijn nog door jullie straat gekomen en zagen jullie caravan staan.
Wij hadden geen tijd om langs te komen, druk, druk, druk.
Nu komt het ergste he, de heleboel weer uitsoppen.
Wij gaan 16 juli nog even 2 weken naar N. Limburg naar Ohe en Laak, camping de Sangershoeve, lijkt ons leuk.
Groetjes van ons.