korte vakantie
Door: liny Koster
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
18 September 2011 | Verenigd Koninkrijk, Annalong
We rijden naar het Tollymore Forestpark in de buurt van Newcastle, en maken daar een schitterende wandeling van ca.6 km.langs een rievier(tje) die door het park/bos loopr met veel watervallen. Er was veel water gevallen de laatste dagen dus bruisten de watervallen. Vevolgens geluncht op een bankje in het zonnetje en toen naar Dun Drum, een ruine castle met mooie vergezichten. Daarna naar de duinen en strand waarna Liny, Rashad en Flip nog een strandwandeling maken van 3/4 u.naar Newcastle waar Lydia ons opwachtte. Vanavond gedineerd in restaurant aan de haven wat wij ons gastgezin hebben aangeboden. Was goed en lekker.Welterusten!!!
19 September 2011 - 09:08
Grietje Grunefeld :
Moi , Flip en Liny .
Wat prachtige foto's' hebben jullie weer gemaakt . Geniet er maar lekker van . Groeten uit Meedhuizen . Grietje . -
19 September 2011 - 09:28
Zwaan Kosmis:
Even een groet uit Delfzijl. ik lees jullie verslag en vindt het leuk om te horen dat het jullie naar de zin gaat. Geniet van de natuur en van de mensen daar.
Gods zegen en de hartelijke groeten van Zwaan Kosmis.