Bijna weg
Door: liny Koster
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
17 April 2012 | Nederland, Delfzijl
maar we hopen jullie regelmatig op de hoogte te kunnen houden .zeggen we vabn hieruit tot ziens
17 April 2012 - 16:25
Jelly EnTonny:
Hallo liny en flip
Jullie gaan al weer heerlijk met de caravan weg,we willen jullie een fijne inspectie wensen.
In een prachtige vakantie,en geniet er van.
We gaan de verslagen zeker lezen
Lieve groetjesTonny en Jelly -
17 April 2012 - 16:44
Walter En Nikol:
We wensen jullie een leuke en fijne reis met weinig of geen problemen met de deelnemers en een prettige samenwerking met onze collega's.
Bij ons is alles grondig gewijzigd. DE voorjaarsreis naar de zijderoute is wegens wijzigingen bij de touroperator verschoven naar het najaar. Dit betekent voorlopig geen reis met ACSI maar wel met zijn tweetjes naar de Oostzee, met als eindbestemming Rügen. We plannen dit tegen de tweede helft van mei tot eind juni. Bij onze terugreis overwegen we om eventueel via Groningen huiswaarts te keren. Misschien kunnen we jullie even bezoeken, maar dan moeten we wel weten wanneer jullie terug thuis zijn van Sicilië.
Maak er een leuke reis en misschien tot in Delfzijl.
Groetjes vanuit Vlaanderen.
17 April 2012 - 17:11
Grietje Grunefeld :
Heel veel plezier en mooi weer toegewenst van uit Meedhuizen . De groetjes Janske en Grietje -
17 April 2012 - 19:06
Jan En Gerdien:
Wij wensen jullie een leuke instructiedag, veel plezier tijdens jullie inspectie en een geweldige reis naar Sicilie en natuurlijk veilig en gezond weer thuiskomen. -
17 April 2012 - 19:30
Elly Moes:
Wij wensen jullie een hele fijne tijd en hopen elkaar in gezondheid weer te zien.
Liefs, Simen en Elly -
18 April 2012 - 12:33
Hennie Molendijk:
Hoi zwervers,
Een hele goede tijd gewenst.
Goede en veilige reis vooreerst richting Berlijn. Dit worden weer heel wat kilometers............
Leo en Hennie -
18 April 2012 - 15:21
Harry En Betty :
We hebben gezien dat jullie klaar zijn voor op reis .We wensen jullie nogmaals een heel fijne vakantie en kijken uit naar je reisverslag liefs H/B
18 April 2012 - 17:19
Filippus:
Wel, we zullen het weer beleven.
Liefs