Passen
Door: F Koster
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
17 Juni 2012 | Zwitserland, Bern
18 Juni 2012 - 08:39
Jan En Gerdien:
Klinkt goed jullie passen rondje.
Groetjes uit DZ -
18 Juni 2012 - 11:08
Els Bosscher:
Hoi Flip en Liny,
jullie hebben weer heel wat dingen gedaan, moeten wel een bereconditie hebben. Hier gaat het redelijk goed, Warrie heeft in de lappenmand gezeten , longontsteking, heeft lang geduurd, hij gaat niet meer roken, zegt hij.Wij hebben gisteren zijn 65 ste verjaardag gevierd. Flip gefeliciteerd met je verjaardag de 19de. Groetjes van ons Els. -
18 Juni 2012 - 21:21
Harry En Betty:
Flip ,vanHarte Gefeliciteerd met je verjaardag maak er een leuke dag van. we lezen over de mooie trips die jullie maken geniet ervan,en de goede wensen zijn natuurlijk ook voor Liny liefs van Harry Betty en de kinderen -
19 Juni 2012 - 06:59
Grietje Grunefeld:
MOI . FLIP en LINY .
FLIP van hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en Liny ook . En nog heel veel gezonde jaren .Neem maar een lekkere stuk taart met koffie . Want in Zwitserland hebben ze heerlijke taart . En maak een fijne dag er van . De groetjes uit Meedhuizen . Janske en Grietje. -
19 Juni 2012 - 10:18
Tonie En Margriet:
Volgens mij (M.) ben je vandaag jarig, Flip, heb ik dat goed? Gefeliciteerd.
We hadden nog niet gereageerd maar we lezen zeer geinteresseerd mee! Wij zijn alweer 2weken terug uit Corsica, Pisa, Florence en hebben ook nog een paar heerlijke dagen in Zwitserland (Luzern) (mooi!) doorgebracht. Helaas, Tonie moest weer werken. Groetjes en verder nog een fijne vakantie. Tonie en Margriet
19 Juni 2012 - 14:25
Pai En Wilma:
hoi Flip en Liny,
Flip van harte gefeliciteerd ,weet niet waar je je verjaardag doorbrengt maar jullie zullen er met elkaar wel iets leuks van maken. Als ik het zo allemaal lees maken jullie genoeg mee met elkaar .Geniet er maar lekker van
Groetjes en een dikke knuffel