Einde van een hele mooie reis
Door: Twee dankbare en tevreden mesen
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
01 Juli 2013 | Denemarken, Viborg
p.s. Maandag 1 juli. Vanmorgen om 07.30 u. vertrokken van Viborg en na een voorspoedige reis om 16.30 u. thuis. We zijn dankbaar en tevreden over wat we mochten beleven en ervaren en wat we allemaal voor moois mochten zien, maar ook dankbaar dat we weer veilig thuis mochten komen. Zo’n lange reis – 11000 km. - zonder pech en schade ……………… DANK
Over en sluiten maar
02 Juli 2013 - 07:46
Marietje Nobbe:
Fijn dat jullie weer thuis zijn. En dat alles goed is gegaan.
Daar mogen we de Here God dankbaar voor zijn.
Hier gaat het goed, alleen heb ik pijn in mijn rug.
Het wordt goed weer van de week.
Het is vandaag 5 weken geleden dat ik geopereerd ben.
Ik wens jullie alle goeds toe, en tot horens.
Liefs Marietje -
02 Juli 2013 - 09:15
Tonijnen Margriet:
Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn. Wij zijn ook weer thuis van een fantastische reis van Aberdeen, Fair Isle, Jan Mayen, langs het pakijs naar Spitsbergen. Prachtig! ( als je in Trouw de columns van Koos Dijksterhuis ( Groningen) leest, beleef je het mee.) de kou viel mee.
Wel de 1e avond zeeziek geweest, maar verder prima weer. Onze dochter is nu in Noorwegen (zuidwest) maar die treffen het niet zo met het weer, jammer. Zo nu op naar de vierdaagse. Tonie wou ook mee doen, maar kon van de baas geen vrij krijgen, jammer.
We hebben weer van jullie verhalen genoten. Groeten en misschien tot ziens?
Tonie en Margriet -
02 Juli 2013 - 17:43
Grietje:
MOI FLIP en LINY .
Hier nog een kleine krabbel van mij .Ben blij dat jullie een mooie vakantie hebben gehad ,en gezond en veilig weer thuis ben gekomen . En wil jullie bedanken voor die mooie reis verslagen .We komen wel eens bij jullie ,om de foto 's te zien .De harte groetjes van ons . Grietje .