Eindelijk
Door: Filippus
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
20 Mei 2015 | Duitsland, Grafenhausen
Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat de vader van Liny overleed op 57 jarige leeftijd.
We hadden toen 1 ½ jaar verkering en wij lagen met schip in Hildesheim (Duitsland)
Vandaag is het weer wat minder en we lummelen wat aan. We hebben contact met een ander Nederlands stel (Fries/Drents) Gisteravond hebben ze bij ons onder de luifel gezeten bij een glaasje.
We contacten weer met de Zwitserse camping; weer niets(!) We bellen ACSI en er wordt actie ondernomen. Ze maken een nieuw pakket en na de middag krijgen we een mail dat het naar een door ons opgegeven camping in Duitsland wordt verzonden, en donderdag zal arriveren.
Aan het eind van de middag maken we met het ander stel een wandeling rond het Slotmeer; een uurtje; daarna gezellig in de kantine en eten een Flamkuchen. Nooit van gehoord??? Doodsimpel een Duitse pizza.
Morgen gaan we dus naar camping Hochrein in Küssaberg.
Wo. 20 mei
We staan op tijd op en vertrekken om 09.30 u. Naar Küssaberg. Vlak voor de camping ontdekken we een Aldi, dus eerst maar weer flink inslaan want het gaat nu toch echt gebeuren dat we morgen Zwitserland weer ingaan. We doen boodschappen en lunchen op de parkeerplaats van Aldi; verse Duitse broodjes met o.a. zalm;lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
We arriveren om 14.00 u. op de camping en we mogen langzaam rijdend (het is officieel middagpauze) de camping op. Hier staan we weer pal aan de Rijn (zonder scheepvaart) en het is 4 km. vanaf de camping waar we al eerder waren. Maar hier zal dus ons nieuwe pakket komen.
Maar o wonder, we zitten amper voor de camper of de Zwitserse camping belt ons dat daar het verloren gewaande pakket is gearriveerd. 2 ½ week na verzending. Het was open geweest.
We rijden direct naar Zurzach (3,2 km.) aan de andere kant van de Rijn en maken daar de papieren van die camping in orde. De kop is eraf en de 1e camping officieel geïnspecteerd.
Morgen wachten we nog wel op het andere pakket maar er is telefonisch afgesproken dat we de papieren zullen vernietigen en de mappen mee terug zullen nemen. Zo beleefd een mens nog wat op z'n ouwe dag. Maar het houdt je jong! Vanavond nog een wandelingetje langs de Rijn gemaakt; het is hier erg mooi.
23 Mei 2015 - 23:37
Melle:
Hallo daar.
Voordeel is dat jullie nu eindelijk aan het werk kunnen, nadeel is dat het niet echt opschiet. Maar succes daarmee. En moet ik nou opmerkingen gaan maken over het eten? Ik lees alleen maar braadworsten en flamkuchen (die ze in Zwitserland ook hebben trouwens)!
Bedankt voor het kaartje!
Groeten,
Joke & Melle