Bijn klaar
Door: Filippus
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
25 Mei 2015 | Zwitserland, Sachseln
In Delfzijl was het groot feest hebben we gelezen op face maar wij hebben gewerkt; nou ja, vrije keus.
Om 08.45 u. vertrekken we van Luzern en beginnen aan de laatste ronde inspectie wat Zwitserland betreft. We moeten nog 7 campings en we we willen ze in 2 dagen doen maar het loopt zo lekker dat we om 5 uur in de middag op de laatste arriveren.
Even de laatste route op een rij: van Luzern naar Vitznau, een schitterende terrassen camping. Daarna via Brunnen, Altdorf en Buochs naar Engelberg, daar lag de camping aan het einde van een schitterend dal en...........het was een fantastisch mooie camping. Vervolgens terug het dal uit en via Sarnen wat alweer een schitterende camping was, naar Sachseln waar we nu overnachten.
We zijn praktisch het hele Vierwoudstedenmeer rondgereden en dat was geweldig mooi.
Morgen gaan we dan verder naar omgeving Brienzerzee / Interlaken en beginnen we aan een stukje echte vakantie in Zwitserland. We weten nog niet welke route we verder volgen maar we willen naar Tsjechië; of door Duitsland of toch nog een stukje Oostenrijk
Eerst maar weer de groetjes
Liny en Flip