We gaan verder
Door: Filippus
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
22 Mei 2016 | Duitsland, Dettelbach
We zouden vandaag ca. 60 km verder gaan naar een andere bekende camping aan de Wezer en morgen naar Nederland.
Nadat we tijdens ons ontbijt geluisterd hebben naar de kerkdienst vanuit onze 'gemeente' (via de i pad) zijn we om 11 uur vertrokken. Al rijdende kwam Liny met de gedachte dat het maandag natuurlijk druk zou zijn op de Duits autobahn en dan via het Ruhrgebied........kunnen we niet een stuk verder gaan.
Zodoende zijn we nu gearriveerd op een camping in Wesel aan de Rijn. Het is hier een complete campingstad maar wel alles goed verzorgd.
Groetjes maar weer
Liny en Flip
29 Mei 2016 - 10:31
Betty Froma:
hoi flip enl liny je bent nog niet weer in de luallescht hoe bevalt de huidige camper en waar ben je nu alles oke daar hier is het prima harry is vrijdag naar umcg geweest en dat waren allemaal goede rijdarijdagberichten hoeft over een jaar pas terug komen het is hier nog steeds mooi weer hoewel het weer bericht al vanaf vrijdag onweer en veel regen af we hopen g0uw weeriets van jullie te lezen verder hier alles oke liefs en groetjes harry/betty