Mooi Westerwolde
Door: Flipper
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
25 Mei 2020 | Nederland, Gasselte
Wo. 20 mei. Opstaan en eerst koffie vervolgens ontbijt en daarna lekker in 't zonnetje. 's Middags op de fiets naar Borger om boodschappen te doen. V.V. 21 km. een mooi ritje door de natuur. In Borger val ik van mijn fiets doordat de zadelpen brak; op naar de fietsenmaker en..... ik heb nog nooit zo'n snelle service (bij een fietsenzaak) gehad. Binnen tien minuten stond ik weer buiten met een nieuwe zadelpen en € 37,50 armer. Maar fietsen zonder zadel is een pijnlijke zaak, dus niet miepen.
Do. 21 mei (hemelvaarstdag) zelfde ochtend ritueel om vervolgens naar de preek van onze pastor Fokkert te luisteren. Verder geluierd voor de camper. Het was werkelijk schitterend weer dus lekker in het zonnetje.
Vr. 22 mei, het wordt eentonig; 's morgens zelfde ritueel. 's Middags krijgen we hoog bezoek van Erry en Hilda Fokkert uit Annen. We maken samen een wandelingetje naar het Drouwernerzand. Het is er zo mooi.
Za. 23 mei. Na het ontbijt gaan we op de fiets naar Gieten. Ook weer zo'n mooie natuur ritje van v.v. 15 km. We doen en passant maar een paar boodschapjes bij de Jumbo en nuttigen een bakje kibbeling op een bankje in het zonnetje.
Zo. 24 mei. Om 9 uur hour of power; vervolgens de preek beluisterd van onze voorganger en daarna 'Nederland zingt dichtbij; voor ons een zinvolle zondagochtend. Verder niets gedaan vanwege regen.
's Avonds komt het camping eigenaars echtpaar nog even buurten; buiten weliswaar en op afstand.
Ma. 25 mei. We vertrekken om 10.30 u. van de camping ri. Winschoten.
We zijn ruim op tijd en parkeren op de parkeerplaats bij het crematorium. Om 13.30 u, is de uitvaart van mijn aangetrouwde neef.
Het was een waardig uitvaart van 5 kwartier. Vervolgens vertrekken we naar Sellingen om neer te strijken op camping 'De Bronzen Eik'.
's Avonds maken we nog een wandelingetje over de camping. De camping ligt langs het riviertje 'Ruiten A'. Het is hier ook weer een schitterend natuurgebied.
26 Mei 2020 - 10:21
Grietje:
Moi Liny en Flip
Weer een leuke verhaal .Janske heeft dat ook een keer gehad met zijn fiets . Zadelpen stuk .Maar gelukkig niet gevallen.We waren in Duitsland aan het fietsen . Ook weer goed gekomen . Nog veel plezier Groetjes Janske en Grietje.