Mooi Nederland
Door: Filippus
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
07 Augustus 2020 | Nederland, Giethoorn
Dinsdag hebben we een tochtje gemaakt van 20 km rond het meer De Belterwijde. Woensdag wilden we een rondje Beulakkerwijde doen maar er ging iets mis en kwamen we in Zwartsluis uit; dus terug en hebben hetzelfde rondje gedaan maar in omgekeerde volgorde. En kwamen uit op 22 km.
Gister, donderda,g maakten we een rondje Zwartsluis, Genemuiden en Hasselt. In Genemuiden gingen we met de pont over het Zwarte Water en in Hasselt terug over de brug. In Hasselt 'En Passant' koffie en een broodje bij Liny haar oudste zus. Terug in Zwartsluis nog een terrasje gepikt en terug op de camping hadden we 33 km op de teller.
Vanmorgen om 10 u. vertrokken met het doel Blokzijl. Ook daar ligt een camping die nu eenmalig bij ons hoort. De info die we nodig hadden kregen we maar hij had geen plek voor ons want we hadden daar 3 nachten willen blijven. We zijn doorgereden naar Giethoorn. We staan op een prachtige camperplaats op een schaduwrijk plekje. Het is een prachtige camperplaats met verharde staanplaatsen en een strook gras voor de deur. Maar die waren allemaal al bezet, stonden trouwens wel de hele dag in de brandende zon, en zodoende kregen wij dit mooie plekje, onder de bomen met achter ons een gigantisch korenveld wat vanmiddag met een combaine is gedorst. Vanavond genoten van de zonsondergang met op mijn mobieltje: 't Zonnetje gaat van ons scheiden, 'd avondrood kleurt weer het veld. En zo was het ook echt.
09 Augustus 2020 - 11:08
Grietje:
MOI LINY en FLIP .
Het is ons veel te warm om te fietsen . Maar ik wens jullie nog heel veel plezier toe .Groetjes Janske en Grietje .