Trakai 2
Door: Liny Koster
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
06 Juni 2009 | Litouwen, Trakai
Ik ben straal verkouden en ga nu naar bed. Welterusten 22.15 uur
GROETJES VAN ONS BEIDE.
Za.6 juni; Vandaag de reisdag naar Trakai 254 km. 2 x een koffiestop onderweg en zelfs in het zonnetje gezeten. Om 15.00 gearriveerd. Op de heenreis hebben we deze camping ook aangedaan voor 4 nachten. Nu verblijven we hier twee naachten en gaan maandag weer verder.
Anneke, het is best een vermoeiende reis maar alles wat we zien vergoedt veel. Els, uiterlijk 16 juni zijn we thuis. groetjes weer en tot later. F en L
07 Juni 2009 - 20:11
Melle:
Ik ben een paar weken uit de lucht geweest omdat ik in een onbezonnen moment beloofd had om van het ruwe video-materiaal van de Proms dvd's te maken (en voor afgelopen vrijdag).
Nu dat heb ik geweten. Omgerekend één uur bewerking voor een minuut film, en het eindresultaat is 140 minuten!
Maar dat is nu af, dus ik heb mijn mail en jullie berichten even gelezen. Jullie hebben al veel gezien en beleefd en zijn inderdaad een treetje hoger op de ladder van cultuur gekomen (:-)). We hadden het voorspeld!
Maar heel leuk om te lezen dat jullie het naar je zin hebben dat jullie er van genieten. Een paar dingen die jullie gedaan hebben staan ook op ons lijstje. En St. Petersburg wordt nu alleen nog maar aantrekkelijker!
Zo te lezen gaat het zijn van assisten je goed af.
Nog veel plezier de komende weken en ik ga me ondertussen ook voorbereiden op de vakantie want over twee weken zit ik al in het vliegtuig!
Veel plezier en we denken er morgen aan.
Groetjes -
08 Juni 2009 - 08:53
Ben En Marion:
Fijn, al die mooie verhalen uit Ruski. Jullie hebben het goed naar het zin. Wij zijn even uit de ether geweest. Samen met Marions familie een weekendje Harlingen gedaan. We zaten in Hotel Zeezicht. Op het kruispunt der vaarwegen aan de haven. Een geweldige plek. Ooit het huis van een walvisvaarder. Maar goed. Thans weer in Grolle. Ben vanavond weer op huse an. We zagen nog een leuke aquarel. Met een sleper ergens in Indie jaren 50. Genaamd Flip. Prijs rond de 700 euro's. Mooi plaatje. Hing te koop in restaurant Nordeke. Ik stuur jullie nog een foto er van. Toch wel bijzonder. Tis verder aan jullie. Voor nu nog een asantal fijne reisdagen. Voorzichtig. HG BM -
14 Juni 2009 - 11:29
Freek En Marianne:
Hoi Liny en Flip,
Wij slapen alweer heerlijk in ons eigen bedje. We wensen jullie nog veel plezier en een goede thuisreis. -
16 Juni 2009 - 21:04
Marietje:
Hier gaat alles goed. En zo te zien bij jullie ook.Het is nu Dinsdag 16 juni en11 uur. Ikwens jullie een goede reis verder, en hoor wel wanneer jullie terug zijn.Doe rustig aan ,en tot ziens. liefs Mar