Potsdam is mooier dan Berlijn
Door: Flip Koster
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
25 Mei 2011 | Duitsland, Berlijn
Zo. 22/5 Weer ter kerke, hier zijn we twee jaar geleden ook geweest. Een dienst zoals wij gewend zijn maarrr wel gemoderniseerd. Er stond voor het eerst een combo voor begeleiding van de samenzang en er werd zelfs engels gezongen (en dat in Duitsland)
's Middags gelopen naar Potsdam, het park en Slot Sans Souci - mooi, mooi, mooi- en het centrum van Potsdam en daar een terrasje gepikt. Er zijn veel mensen die vinden dat Potsdam mooier is dan Berlijn, er is ook een Brandenburger Tor, vervolgens lopend terug, totaal ca. 15 km.
ma. 23/5 We moesten nog even weer naar camping Schwielowsee voor zakelijke aangelegenheden en nog een andere camping bekeken maar die was niet geschikt voor onze campinggids.
Di. 24/5 We vertrekken naar Camping Süplingen in Süplingen in de buurt van Haldensleben. Onderweg doen we camping Barlebersee in Magdeburg aan en camping Jersleberse in Jersleben, allebei voor inspectie. Süplingen inspecteren we ook en daar overnachten we. Hartelijke mensen.
Wo. 25/5 We gaan verder naar Camping in Plötzky bij Magdeburg waar we ook weer hartelijk worden ontvangen. We maken alle zaken direct in orde. Vervolgens bekijken we twee kleine campings in de buurt voor de kleine gids van ACSI maar allebei niet goed bevonden. Daarna is het tijd voor in de zon. We schieten al lekker op en hopen begin volgende week klaar te zijn met onze inspectei. Maar nu eerst lieve groetjes uit Plötzky.
26 Mei 2011 - 09:50
Grietje Grunefeld :
moi . hier een groet uit meedhuizen
het gaat hier nog goed .hebben jullie
alweer een lekker braadworst gehad ?
ga zo maar door met jullie vakantie .en
geniet er maar volop van ,tot ziens .
grietje en janske. -
26 Mei 2011 - 19:17
Buurvrouw:
Fijn dat jullie mooi weer hebben en dat alles goed gaat.
Duss vanaf volgende week ' echt' vakantie?!
Groetjes van hardwerkende :) buren