Na regen komt zonneschijn
Door: Flip
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
10 Mei 2024 | Duitsland, Hammer
6 mei We gaan weer verder naar Waxweiler, Eifel. Camping. De receptionist toont weinig belangstelling en vertelt dat de chef ‘morgen’ pas aanwezig is en hij mag niets doen. We besluiten twee andere campings, in de buurt te bezoeken, in Dasburg en Neuerburg, om te inspecteren en keren om 16.30 u. terug op Eifel camping. Daar laat de receptionist ons weten dat de chef ‘s morgens tussen 09.00 en 09.30 u. aanwezig is. We krijgen een plek op een invaliden standplaats om te overnachten. Met stroomaansluiting, dat wel, en gebruik van het sanitair.
7 mei ‘s Morgens om 09,30 u. begeef ik mij wederom naar de receptie. De chef is aanwezig, een vrouw, nee, een kenau.
Ik krijg gelijk de wind van van voren van. Waarom ik geen afspraak had gemaakt enz. Nu had ze geen tijd. Op alles wat ik haar vroeg kreeg ik als antwoord: weis ich nicht. Ze wilde gewoon niet meewerken, end dat is dan de manager van de camping.
We maken ons gereed voor vertrek en ik neem nog de beleefdheid om te melden dat we verder gaan en tot mijn verbazing is ze de vloer van de receptie aan het dweilen; hoezo geen tijd.
We vervolgen onze reis naar Prümtal, camping te Oberweis. Deze camping mochten een Award overhandigen voor de beste restaurant. Vervolgens naar camping Reles Mühle te Körperich.
En tot slot naar camping Ourtal Idyll. Hier overnachten we.
W0. 8 mei We gaan verder naar camping Sauer Our te Wallendorf, hier blijven we hemelvaartdag over; 2 nachten.
Vr. 10 mei. We vertrekken om 10.00 u. van camping Sauer Our te Wallendorf en arriveren om 11,30 u. op camping Südeifel te Irrel. Hier treffen we een nieuwe eigenaar die alles wat promotie aangaat nog op een rij moet zetten. We spreken af dat we maandagmorgen weer langs komen (het is maar 5 km. naar de volgende camping) En die is in Echternacherbrück. We lunchen eerst in de camper en dan op naar Freibad camping Echternacherbruück. Hier arriveren we om ca. 15.00 u. We worden allerhartelijkst ontvangen. Het is een grote camping met 400 toeristische plaatsen en het staat bomvol maar we krijgen nog een plaatsje en hier blijven we 3 nachten. We eten in een Italiaanse pizzeria vlak boven de camping.