Fietsen
Door: Flip
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
22 Augustus 2024 | Nederland, Overdinkel
Do. 22/08 Het wordt wat eentonig maar we slapen weer heerlijk uit. Ik heb vergeten te vertellen dat we gisteren na onze fietstocht nog een keer op de fiets zijn gestapt naar Losser om nog wat boodschappen te doen. Ook weer een afstand van v.v. 10 km. Dus gisteren totaal gefietst 38 km. Knap van Lientje.
Vanmiddag stappen we om 13.00 u. op de fiets voor een rondje naar Gronau, net over de grens. Ook weer een mooie natuurroute en in Gronau parkeren we de fietsen in het centrum en gaan lopen het centrum verkennen. Er staat een schitterende kathedraal en nog een hele mooie kerk. Het centrum was gezellig. We strijken neer op een terrasje en nuttigen een drankje. Daar we niet meer konden lunchen besluiten we om maar gelijk ons avondmaal te nuttigen.
Duitsland is stukken goedkoper dan Nederland (heb ik al eerder vermeldt) Ik noem alleen de mijne; Een grote bier en een schnitzel Wiener Art voor totaal € 16,35. Kom daar in Nederland eens om; het dubbele. En het was hartstikke lekker; en dat zeg ik niet gauw.
Vervolgens peddelen we terug naar ons huisje op wielen en genieten van de rust en de zon. Inmiddels loop de camperplaats vol. Er zijn 28 plaatsen maar blijkbaar erg geliefd.
22 Augustus 2024 - 20:46
Truus:
Als je goede fietstassen hebt kun je heel veel boodschappen doen op de fiets.
Veel plezier daalt.
Wij zitten momenteel in Aalden.
Groetjes T en R