Tegenslagenirrdal
Door: Flip
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
11 Mei 2025 | Duitsland, Irrel
Wo. 7 mei. We reizen weer verder.
We vertrekken van Heilhausermühle om als eerste naar camping Relles Mühle bij Dasburg te gaan. Hier treffen we een lege camping aan, geen wonder, want overal hangt een prijskaartje aan en de eigenaar is zeer kortaf; niet vriendelijk dus. Alleen, hij heeft een flink aantal jaarplaatsen en is hij daar misschien mee tevreden.
Hier zijn we dus ook gauw klaar en vervolgen onze inspectie reis naar camping camping ‘In der Enz’ te Neuerburg. Dit is weer een leuke en goede camping dat geleidt wordt door een jong Nederlands stel die waarschijnlijk dit jaar de camping overneemt. Het afgelopen jaar jaar troffen we daar toevallig ook de eigenaar en die gaf opdracht tot promotie. Maar nu niet. Dus wordt de afspraak gemaakt dat we dezelfde promotie noteren maar dat is niet bindend zolang er niet ondertekend is. Het is soms puzzelen.
We vervolgen onze reis naar camping ‘De drie Spatzen’ (de drie mussen) te Utscheid met Nederlandse eigenaren. Dit is een veredelde SVR camping maar dan zonder dieren. Ook deze camping had opname gevraagd in de ACSI gids. Dus hier zijn we wel even bezig. Het komt in orde en we blijven hier overnachten en eten ‘s avonds in hun eigen restaurantje. De overnachting is daarom gratis.
Do 8 mei. We gaan verder naar ‘Prümtal camping’ in Oberweis. We hadden een afspraak met eigenaar voor 14.00 u. maar toen bleek dat hij hij geen tijd had. Dus camping geïnspecteerd en verder naar camping ’Reles Mühle’ te Körperich. Daar werden we hartelijk ontvangen door moeder en zoon. Maar ook hier geen losse kampeerders. De gegevens worden gecontroleerd en de promotie (advertentie) wordt doorgezet.
De volgende camping is ‘Ourtal Ydille’ te Gentingen. Deze camping heeft er ook een cafe bij en daar moeten we ons vervoegen. We melden ons en de eigenaar laat ons weten dat er niets veranderd is. Hij neemt niet eens de moeite om de stukken met de voorzieningen door te nemen. Het is overigens een bijzonder vriendelijk echtpaar waarvan hij goed Nederlands spreekt. We eten ‘en passant’ een pizza en de dag zit er op. Wordt vervolgd.
11 Mei 2025 - 17:55
Geert Jan:
Verbazingwekkend dat sommige camping eigenaren geen tijd voor je nemen, terwijl het toch duidelijk in hun eigen belang is, om deel uit te maken van de ACSI club...
12 Mei 2025 - 10:44
Adi Klein:
jullie hebben het maar druk met al die campings
ik hoop dat jullie wel tijd hebben om te genieten
groeten Adi
13 Mei 2025 - 16:33
Sjoerd En Nelly:
Wat een verschil hoor per camping.[e-1f914]
Duitsland is wel een fantastisch camperland.[e-1f690]
Suc6 met de inspecties.[e-1f913][e-1f913]
Wanneer zijn jullie klaar?[e-1f605]
Daarna verder genieten van jullie vakantie.[e-1f60e][e-1f60e]
Groetjes van Sjoerd en Nelly.