Naaktrecreatie
Door: Flip
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
27 Mei 2025 | Frankrijk, Collioure
Ma. 26 mei We vertrekken om 11.00. u, van de camping bij Agde met bestemming??? Het 1e doel is Narbonne op ca. 65 km. Twee kleine stukjes tolweg, € 2,60 en € 0.60 en de rest D en en N wegen door een ruig landschap. Ik had mijn TomTom op Narbonne centrum gezet maar dat bleek Narbonne Plage (strand) te worden. Daar doorheen gereden maar vonden we een saaie boel, het is dus een compleet dorp aan het strand. Toen maar weer op googel maps naar het echte centrum maar ja, dat liep niet helemaal goed af. Op een gegeven draaide ik een straatje in maar ik zag dat die te smal was voor de camper. Ik durf veel maar dit was duidelijk. Dus achteruit. Maar ja, dan staat er een auto achter je. Deze chauffeur was zo aardig om achteruit te gaan, stijf tegen de huizen aan, Liny achter de camper en zo heel langzaam achteruit. Het lukte net en toen in tegenovergestelde richting de straat weer uit, (een eenrichtingstraat dus). Het ging goed, geen tegenliggers en toen de ruimte opgezocht. De geplande camping vonden we een troosteloze bende. Het volgende doel was camping 'Fun' maar dat bleek een naturistencamping te zijn, wel aardig natuurlijk maar die tijd zijn we voorbij.. Vervolgens doorgereden naar Camping Ínternational du Roussilon’, iets ten noorden van Perpignan. Een prima camping met een aparte camper afdeling. Na alle emoties van vandaag toch maar gegeten in het restaurantje van de camping. Prijs viel mee. Twee hoofdgerechten, twee biertjes en twee wijntjes op het terras: € 42,= Welterusten.
Di. 27 mei.
We vertrekken om 11.00 u. van camping International. We gaan eerst wat boodschappen doen doen bij een Carrefour onder de rook van Perpignan om vervolgens een camper garage op te zoeken. Onder de zijdeur zit een strip los die ik zelf niet vast kan zetten. Zij wel, binnen 10 minuten en de tip was voor de monteur, dus dat viel mee. Daarna op naar camping ‘Les Criques de Porteils’ te Argeles sur Mer., ook op advies van Walter. Inderdaad een hartstikke leuke camping met een Nederlands sprekende receptioniste. Dat is een voordeel.
De camping is bijna volgeboekt maar wij mogen 2 nachten blijven. We installeren ons in de zon en Liny gaat aan de was.
Het restaurant was ‘complet’ dus Liny aan het fornuis; zeker zo lekker en veel goedkoper. Maar dan wacht de afwas voor Flippje.
D
28 Mei 2025 - 00:09
Petra:
Jullie zitten al zuidelijker, maar mocht je er nog in de buurt komen, vergeet Nîmes en Orange niet!
28 Mei 2025 - 10:09
Grietje :
MOI Liny en Flip . Wat weer mooi . Hier gaat het zijn gangetje. Ik mis Janske vreselijk .Maar ik wens jullie heel veel plezier . De groetjes Grietje .
28 Mei 2025 - 11:49
Bertus En Truus :
Ja zo kwamen wij jaren geleden zo'n camping tegen. Nee dus [e-1f600]
Nog een goede reis en veel plezier