Einde vakantie
Door: Flip
Blijf op de hoogte en volg liny en flip
11 September 2025 | Nederland, Norg
Di. 9 sept. Vandaag een ‘softday’. We vertrekken om 10.00 u. van camperplaats Nieuwleusen. We hadden onze stoelen enz. onder een afdakje, vlak naast de camper, gezet zodat we alles keurig droog mee kregen, want het regende. Na 3 km. bedacht ik me dat ik niet had betaald en dus terug. Het in- en uitchecken gaat daar via een zeer eenvoudige automaat dus toch snel geregeld.
Daarna op naar Norg naar camping de Norgerberg, waar we een ontmoeting hopen te hebben met Hilda, een nicht van me (oomzegger) en haar man Roel die in Veenhuizen wonen.
Hilda is een dochter van mijn zus. Het regent de hele dag en op de camping ging het ook niet lekker. Het personeel is heel vriendelijk en we kunnen kiezen uit verschillende plaatsen maar de regen speelt ons aardig parten en voordat we alles opgesteld hebben is het 15.00 u. en dan is het droog.
Wo. 10 sept. We slapen uit en ’s middags komen Hilda en Roel bij ons op visite. Gezellig. Aan het eind van de middag besluiten we om samen te gaan eten in het restaurant van de camping (Bospaviljoen). Dus, afwasvrij.
Do. 11 sept. Na de middag komen Hilda en Roel bij ons en we maken samen een klein fietstochtje van 12 km. naar de Zuurse duinen; zandverstuiving en heide. Tot slot een drankje met een snack genuttigd op het terras van Bospaviljoen. (camping)
Amper op het terras begint het te gieten dus mazzel gehad.
Morgen naar huis en dit is dus voorlopig het laatste
‘Waar ben jij nu’ van deze vakantie.
11 September 2025 - 18:14
Ditha En Nico :
Er komt een einde aan de vakantie voor ons en jullie , wat zijn jullie moedig om al die reizen te maken en iedere keer weer een camping zoeken . Goed hoor om op deze leeftijd dit nog te kunnen doen . Wij hebben het prachtig gehad met de kinderen en kleinkinderen . Heel dankbaar . We zijn nu tot zaterdag nog in Wassenaar . Zondag nog een verjaardag van onze kleinzoon . De gemeente heeft een prachtig weekend gehad begrijp ik van velen . Voor ieder wat wils . Nu voor ons en jullie weer in de gemeente , ook weer prachtig . Goede reis terug en Gods zegen . Liefs van ons [e-1f618][e-1f618]
13 September 2025 - 10:51
Grietje :
MOI en LINY en FLIP . Fijne thuist komst .ik heb genoten van jullie reisverslagen .Bedankt er voor .De groetjes Grietje .